Услуги

услуги атанас янев seo оптимизация google ads копирайтинг

Какъв е ключът за успеха на един бизнес в онлайн пространството, независимо дали става въпрос за стартъп или доказан бранд, например?

Отговорът е: последователност, дисциплина и качествено съчетание на много канали, платформи и цялостни концепции за дигитален маркетинг – Content Marketing, Facebook Marketing, Search Engine Optimization (SEO), Google Ads и много други. За максимална ефективност в дългосрочен аспект е необходима достатъчно професионална експертиза и внимателно отношение към детайлите.

Услуги – SEO оптимизация, Google Ads и копирайтинг


Ефективните в дългосрочен аспект SEO оптимизация и Google Ads си имат своите специфични особености. Като активно работещ SEO & SEM специалист, аз съм наясно с тези особености и съобразявам практиката си с тях.

Занимавам се още и с копирайтинг вече над 5 години. Писал съм и продължавам да пиша най-разнообразни текстове за различни тематични сайтове. Работата ми като копирайтър е свързана както с freelance проекти, така и с агенции по дигитален маркетинг.

Услугите, които предлагам са:

✅ качествена SEO оптимизация с гарантирани дългосрочни резултати;
✅ Google Ads кампании, които се настройват, реализират и анализират по възможно най-добрия начин;
✅ актуални, уникални и съобразени с конкретните клиентски изисквания текстове (описания на продукти, статии за блогове, текстове за категории и off-page публикации, и много други);Изпратете запитване сега:

атанас янев seo оптимизация
услуги google ads атанас янев