Копирайтинг

копирайтинг услуги атанас янев


Качественият, дълготраен и оригинален копирайтинг е специфично съчетание между начин на изразяване, стил на писане, грамотност, ерудиция, интелект, огромно въображение, познаване на темата, за която пишеш, и ясна представа за съвременните, и вечно променящи се потребителски нагласи. Защото е лесно да наредиш някакви думи в един материал, трудно е да им вдъхнеш живот по начин, който въздейства, увлича, убеждава.

Добрият копирайтър създава грамотно, релевантно и актуално текстово съдържание. Много добрият копирайтър обаче, освен горепосоченото, винаги може да се постави на мястото на потребителя и да се запита: “Ако аз исках да купя този продукт или да получа тази услуга, какъв текст би ми повлиял да извърша подобно действие?”

Моите копирайтинг услуги


Услугите, които предлагам и които се отнасят към копирайтинга включват:

✅ уникални и тематични блог статии;
✅ on-page текстове за категорийни, подкатегорийни и/или продуктови страници;
✅ off-page текстове за външни публикации;
✅ продуктови описания;
✅ съдържание за социални мрежи (Facebook и Instagram);
✅ други видове копирайтинг;
 
Мога да оформям различни видове текстове за целите на SEO оптимизацията по конкретно SEO задание. В зависимост от предпочитанията на клиента, работя както със свои материали, така и с информация, предоставена ми от него/нея.

Занимавам се активно с copywriting вече 5 години като съм работил и продължавам да работя като фрийлансър с агенции, сайтове, медии, физически лица, бизнес и глобални компании като Wise.

Ето и няколко клиенти, които са ми гласували доверие досега:

IRAPELL
DAISY
MARGEL
ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ

Писал съм статии и за maistorplus.com – една от най-добрите български специализирани платформи за интериорен дизайн и архитектура. Прилагам един примерен материал.


Изпратете запитване сега:

  Работата ми за Wise (TransferWise)

  От края на месец април 2022 г. започнах в качеството си на копирайтър да пиша текстове за българския блог на световноизвестната технологична компания Wise (позната преди като TransferWise) и понастоящем продължавам да работя като фрийлансър по този проект.

  Компанията Wise стартира своята дейност през 2011 г. с ясната концепция да предлага бързи и удобни международни парични преводи. За всеки един от преводите се използва само действителният среден пазарен валутен курс, без надценки и скрити такси, каквато е обичайната практика на повечето банки. Таксите на Wise са напълно прозрачни и клиентите могат да се информират за тях още в самото начало, когато си правят безплатен профил.

  Към този момент Wise предоставят и други възможности на своите клиенти, освен изпращането и получаването на парични преводи.

  Текстовете, които създавам за компанията са по конкретни задания и трябва да бъдат оптимизирани за Google търсачките по точно определени ключови думи. Ето три примерни статии, които вече съм написал за Wise:

  Платежни средства в чужда валута – различните плащания и такси

  Откриване на сметка в евро – бързо, лесно и удобно решение

  SEPA превод: значение, начин на действие и такси за извършването му  Прочетете още за услугите SEO оптимизация и Google Ads.

  копирайтинг услуги атанас янев